Size bir telefon kadar yakınız.
0 332 342 33 56

Konya Civata

29.05.2022
48 görüntülenme
Konya Civata

Konya cıvata sayesinde kolay şekilde aradığınız cıvata çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Kullanım alanı olarak geniş çeşitliliğe sahip olan bu ürünler, ev işlerinden sınai işlere kadar geniş yelpazede kullanılıyor. Bunun için de doğru cıvata türünü seçmek gerekiyor.

Konya Cıvata Çeşitleri

Konya cıvata çeşitleri kolay şekilde ihtiyacınız olan cıvatayı bulmanızı mümkün kılıyor. Cıvata yapısı itibariyle kırılması ve parçalanması zor olan ürünlerdir. Takılmış olduğu malzemeye güçlü şekilde kuvvet uygulanmasını mümkün kılacağı için mukavemeti de yüksek olan ürünlerdir. Kullanıldığı malzemeye direnç kazandıran cıvataların kopması veya parçalanması olanaklı değildir. Bu sayede de kullanım alanı oldukça geniştir.

Genel olarak bağlanılması istenen parçalara delik açarak kullanılmaktadır. Parçalardan birisi yuvarlak dişi uç diğeri de somundur. Cıvata ile vidayı karıştırmamak gerekir çünkü vidadan ayrılan en önemli özelliği somun ile birlikte kullanılmasıdır. Somun sayesinde mukavemet çok daha artar ve uzun ömürlü kullanım mümkün olur. Paslanmaz yapıda yapıldığı için sıvı ile temas edecek parçaların da paslanmasının önüne geçilir. Böylece her zaman uzun ömürlü kullanım olanağı verir.

Cıvata Kullanım Alanları

Cıvata kullanım alanları oldukça geniştir. Çeşitli malzemelerin bir arada durmasını sağladığı için otomotiv sektöründen inşaat işlerine kadar farklı alanlarda kullanılır. Kullanım açısından doğru sonuçlar almak için ise doğru cıvata çeşidini seçmeniz gerekir. Cıvatalar baş yapılarına göre farklı isimlere ayrılmaktadır. Baş kısımlarında tornavida veya şarjlı vidalama aracı ile sıkmak için yuva olabileceği gibi altıköşe başlı cıvatada olduğu gibi düz yapı da bulunabilir. Aynı zamanda çeşitli elmas çeşitleriyle kullanım sunan cıvatalar da bulunur. Alt kısımlarında ise yuvaya oturması için tırtıklı yapı yer almaktadır. Aradığınız doğru cıvatayı temin etmek ve işlerinizi kolayca yürütmek için Konya cıvata çeşitleri arasından kolayca seçim yapabilirsiniz.