Size bir telefon kadar yakınız.
0 332 342 33 56

İmbus Civata Nedir?

02.04.2022
83 görüntülenme
İmbus Civata Nedir?

Alyan Başlı İmbus Cıvata genel olarak silindirik başlı olduğu bilinir. Darlık problemi yaşandığı zamanlarda bu civatanın kullanımı gereklidir. Silindirik başı sayesinde daha dar alanlara girmesi daha kolaydır. Bu işlevinden dolayı da alyan başlı imbus civatalar pek çok alanda sıklıkla tercih edilir. Çubuk olarak genelde altıgen başlı bir modele sahiptir. Alyan Başlı imbus civatalar pek çok kişinin bilmediği fakat kullanımının önemli olduğu civata türüdür.

Bu civatalar, makine, havacılık, kimya, yat, tekne, kimya endüstrisi,  süt ve gıda, petrokimya gibi pek çok alanlarda kullanımı bulunur. Kullanım alanı geniş olduğu için de üretimi ve kullanımı daha sıklıkla rağbet görür. Şeklinden dolayı hem de kullanımının pratikliği nden dolayı her alanda tercih edilen bir civata türüdür. Silindirik ya da altıgen tarzda olan başlığı ile dikkat çeken bir civata olduğu için kullanımı da pratiktir.

imbus

Alyan Başlı İmbus Civata Neden Tercih Edilir?

Alyan Başlı İmbus Cıvata kullanım alanı geniş olduğu için ve özellikle dar alanda etkili olduğu için sıklıkla tercih edilir.  Doğru bir firmadan yapılacak olan alyan başlı imbus civata alışverişi ile beraber rahatlıkla pek çok yer için tercih edilebilir. Civatalar her alanda kullanıldığı gibi özellikle sanayi alanlarında en sık tercih edilen metaller arasında yer alır. Alyan başlı imbus civatalar da genel olarak metalden üretilir. Ayrıca paslanmayan akmayan ve bozulma yapmadan kullanıma sahip olan civata türüdür.

Alyan başla imbus civataların genelde başlığı altıgen olduğu için kullanımı da bu doğrultuda gerçekleşir. Doğru kullanımla beraber bu civatalar oldukça etkili ürünlerdir. Ayrıca ürünleri sıkması ve gevşetmesi de zor değildir. Bu alanı bilen ve ustası olan herkes rahatlıkla alyan başlı imbus civata kullanımını yapabilir.