Size bir telefon kadar yakınız.
0 332 342 33 56

Bombe Başlı İmbus Cıvata Nedir?

29.05.2022
40 görüntülenme
Bombe Başlı İmbus Cıvata Nedir?

Bombe başlı imbus cıvata, cıvata çeşitleri arasında bulunan ve en çok tercih edilen çeşitlerinden biridir. Özellikle bombebaşlı olması sayesinde takıldığı yerden kolay bir şekilde takılıp çıkartıldığı için de tercih edilmektedir. Fakat bu demek değildir ki yerinden hemen kopar. Bombebaş kısmına farklı bir cıvata aracılığıyla yerinden çıkarılabildiği için el kuvvetiyle yerinden oynatılamaz. Bu da cıvatanın kullanıldığı eşyanın sağlam durmasını sağlar.

Bombebaşlı Imbus Cıvata Özellikleri

Bombebaşlı cıvata, paslanmaz çelikten yapıldığı için pek çok yerde kullanılmaktadır. Kaynak işlemine de oldukça elverişli olacak şekilde üretilmiştir. Sadece yapısı değil hem içeriği hem de kaplaması paslanmaz maddelerden yapıldığı için çıkarılıp atılmadığı sürece çok uzun süre kullanılmaktadır. Bambebaşlı ımbus cıvatanın bulunduğu bölgeye özel olarak da bir yüzey temizleyici kullanılabilir. Bu da cıvatanın ömrünü uzatan faktörlerden biridir. Hem kalınlığı hem derinliği hem de uzunluğu açısından pek çok boyutu da vardır. Kullanılacağı alana göre cıvatanın boyu doğru seçilmelidir. Ne uzun ne de kısa olmamalıdır. Bu faktörlere dikkat edildiği sürece somona tam oturacaktır. Bu da hem görüntü açısından hem de işlevi açısından oldukça kullanışlıdır.

Bombebaşlı Imbus Cıvata Kullanım Yerleri

Bobbebaş imbus cıvata aslında pek çok alanda kullanılmaktadır. Mutfakta kullanılacaksa eğer meşrubat, bal, ayran, süt, su ya da azot bazı gazlarına karşı korozyon direncine sahip bir cıvata türüdür. Bu sayede hem mutfak dolaplarında hem de davara monte etme işleminde kullanılabilir. Bununla birlikte paslanmaz çelikten üretildiği için balkon, tesisat, havuz, depo, kazan, otomotiv, dekorasyon, makine, ilaç ve gıdaların bulunduğu alanlarda da kullanılabilir. Bombebaşlı ımbus cıvata çeşitleri Konya cıvata güvencesi ile sunulmaktadır. Siz de aradığınız boyutta cıvata seçimi yaparak çok daha uzun süre kullanım sağlayabilirsiniz. Konya cıvata ürünleri arasından bombebaşlı imbus cıvatayı inceleyebilirsiniz.