Size bir telefon kadar yakınız.
0 332 342 33 56

Layner Pul Nedir?

29.05.2022
50 görüntülenme
Layner Pul Nedir?

Layner pul yuvarlak, içi boş bir şekilde üretilen yatak boşluklarına artırabilmek amacıyla kullanılan bir parçadır. Baskı kalıbının altında ya da diğer aparatlarda hassasiyet ve yükseklik ayarlama için kullanılan en ideal üründür. Madenden yapılmaktadır. Genelde özel siparişler üzerine üretilse de pek çok boyutta ve büyüklükte yapılabilmektedir. Aynı zamanda kalınlığı da siparişe göre değişiklik gösterir. Ayar şimleri esnek, sert, paslanmaz malzemelerden ya da karbon çeliğinden üretilir. Kullanım alanlarına göre de üretileceği malzeme değişiklik gösterir.

Layner Pul Özellikleri

Layner pul özellikleri çok fazla olduğu için kullanım alanları da bu anlamda geniştir. İsteğe göre kalınlığı ya da inceliği değiştirilebilir. Paslanmaz çelikten yapılmaktadır. Aynı zamanda karbon çeliğinde de istenilen her kalınlık mevcuttur. Bu ürün dengesiz durumlara karşı ve titreşimden makineyi korumaktadır. Paslanmaz çelikten yapıldığı için çok uzun süreli olarak korozyona dayanıklı kalır. Aynı zamanda son dere mükemmel mukavemete sahiptir. Bununla birlikte kaynak yapımına da uygundur. Darbelere ve aşınmaya karşı da oldukça dirençli malzemeler kullanıldığı için çok uzun süreli olarak da kullanılır. Yükseklik ayarı da yapılabildiği için her türlü alana uygun bir şekilde konulabilir. Düz plaka şeklinde de sunulduğu için kullanıldığı alanda herhangi bir bombeliğe neden olmaz. Bu da aslında kullanıldığı alanın tamamen hareketsiz kalmasını sağlar.

Layner Pul Kullanım Alanları

Layner pul kullanımı oldukça geniş yelpazeye sahiptir. Her türlü elektronik alet ya da fabrika makinelerinde kullanılmaktadır. Aynı zamanda ev içerisinde de ihtiyaç duyulduğu zaman tercih edilmektedir. Genelde fabrikalarda kullanılsa da makinelerle ilgili herhangi bir arıza olduğu zaman tercih edilen ürünler arasında yer alır. Kaliteli ve uzun süreli kullanım için Konya Cıvata en uygun layner pulu sunmaktadır.